Drömmer mig bort på en weekendresa

Sitter och kollar runt på lite weekendresor, blev så himla sugen när min vän Anna åkte bort senast, men tyvärr har jag inte råd just nu med tanke på att jag la ut ganska mycket pengar på garageporten, men man kan ju alltid drömma sig bort.

Jag har varit i Spanien många gånger, men någonstans jag aldrig varit på är Mallorca. Jag är lite sugen på att åka dit, antingen på en kortare weekend, eller en lite längre solsemester. Det verkar vara fantastiskt vackert och dessutom är det inte speciellt lång restid dit. Jag får spara lite pengar nu så kanske jag kan komma iväg i vår eller kanske senare i sommar.

Kolla bara på den här stranden…

mallorcas-basta-strander-majorca-cala-mesquida-beach-in-mallorca-balearic-islands-of-spain-536-8538

large-mallorca-palma-laseu-web    istock_000029549614_large-mallorca-strand-web

area_7_west_northwest

 

Grått är flott

Är det en färg jag verkligen fått upp ögonen för på senaste så är det grått. Oavsett om det är inredning, kläder, eller det spelar egentligen ingen roll vad det är för något, för allt är snyggt i grått! Det senaste jag snöat in på är att måla om här hemma, jag vill att alla väggar ska bli gråa. Kombinationen av grått, vitt och guld eller silver tycker jag är helt sjukt snygg.

94fa506fe3f15f0bbfcb6ad4445063f3

 678f90c7995d473113b903c937f2ecdf

grey interior 1

Projekt nr 2

Det här är nästan pinsamt. För ca 3 år sedan kände jag att det var dags att ta tag i renoveringen av mitt garage. Väggarna är slitna, garageporten extremt omodern och fastnar mer ofta än vad den faktiskt öppnas.

Jag brukar vanligtvis sätta igång med projekt snabbare än blixten när jag väl kommer på något, men av någon anledning har jag dragit mig något fruktansvärt för att börja med garaget. Jag gissar att en av mina anledningar kan ha varit den enorma mur med kartonger och skräp som jag har slängt in där i brist på förvaringsplats. Jag hittade allt från gamla tavlor på släktingar jag inte ens visste fanns, till halvtrasiga cyklar jag gissar jag tänkt laga men glömt bort. Det mesta fick åka till tippen förutom de saker som fick hjärtat att nästan spricka av nostalgi.

Så nu, 3 och ett halvt år senare, kan jag stolt meddela att garaget är klart. Det är helt klart, från topp till tå. Väggarna är tätade och nymålade och den gamla porten har ersatts med en ny garageport och tillhörande fjärrkontroll. Vanligtvis är det bilen i ett garage som är pärlan, för mig är det den fjärrstyrda, ack så bekväma, garageporten.